Aktiviteter

Aktuel månedsplan

[table id=2 /]


Vi vil rigtig gerne at alle børn kommer hver dag, både af hensyn til afvikling af aktivitet, men også for styrkelsen af fællesskabet.

 


Juleværksteder i uge 50 og 51

Grundet Corona kan vi ikke lave juleværksteder med hjælp fra forældre og bedsteforældre, men juleværksteder skal vi have . Derfor laver vi juleværksteder i 2 uger i stedet for en. Der er selvfølgelig halaktiviteter for de børn der ikke er i juleværksted.

Fredagsboller:

Forældre, der har tid og lyst, er meget velkommen til at bage boller til hygge om fredagen. Det forventes på ingen måde, at alle skal bage, men er der en der vil bage ca. 25 boller til fredag d. 4., 11. eller 18.12 må i meget gerne give IFO besked.

Fødselsdagshygge for oktober fødselarer torsdag d. 17.12.

D. 17. december fejrer vi følgende IFO-børn med fødselsdag i december:
Valdemar B: Bregendahl, der bliver 9 år d. 6.12, William B. Sørensen, der bliver 8 år d. 22.12, Iggy M. H. Costello, der bliver 8 år d. 25.12 og Tilde S. Jørgensen, der bliver 6 år d. 30.12. Stort tillykke til Jer alle!☺ Børnene må efter aftale med IFO-personalet gerne medbringe noget sundt til fødselsdagsbordet. Vi vil gerne, at vi har maden/frugten inden børnene har fri fra skole, så vi har tid til at klargøre det.

IFO julehilsen fra Marc, Camilla, Thorbjørn, Malene & Carlo

Om os


Idrætsfritidsordningen(IFO), Randers er et privat fritidstilbud, der henvender sig til idrætsaktive børn fra 0 – 3. klassetrin i Randers kommune.

Kontakt


Tlf.: +45 40 51 29 16
Email: ifo@ifo-randers.dk
Adresse: Udbyhøjvej 191, 8930 Randers NØ